خورشت آلو اسفناج
![خورش آلو اسفناج بسیار مفید و خوشمزه! - آکا ,آشپزی, دستور غذا, خورش آلو اسفناج,انواع خورش ، انواع خورشت ، انواع قلیه](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/052666821336235102a.jpg)
آشپزی, دستور غذا, خورش آلو اسفناج
دوستی آلو و اسفناج
خورشها
درسفرههای ایرانی، جایگاه ویژهای دارند و بهعنوان غذاهایی خوشمزه اما
وقتگیر، طرفداران فراوانی دارند. در دستور تهیه بیشتر خورشها، مواد غذایی
به وقت زیادی برای جا افتادن نیاز دارند، در حالی که خورشی مثل آلواسفناج
به دلیل لطیف بودن مواد تشکیلدهندهاش از آن دست غذاهایی است که باید در
مدت زمان کوتاهی پس از طبخ، مورد استفاده قرار بگیرد و همین موضوع، حفظ ارزش غذایی آن را به دنبال خواهد داشت. بله، درست حدس زدید؛ غذایی که این هفته میخواهیم در «سفره سالم» از آن حرف بزنیم، خورش آلواسفناج است.
مواد لازم (برای 4 نفر)
اسفناج خرد شده 8 لیوان 200 کیلوکالری
طرز تهیه ماهیچهها را تکه کرده و با پیازی که از قبل خرد کردهاید در نصف روغن مایع تفت بدهید. در ظرفی دیگر، اسفناجها را در بقیه روغن حرارت داده و سپس ادویههای یاد شده را اضافه کنید. آلوهای خیس خورده را به گوشتی که تقریباً پخته است، افزوده و اسفناجها را نیز بیفزایید و بعد از چند دقیقه که روی حرارت ملایم ماند، آن را به همراه برنج سرو کنید. این غذا تقریباً 1650 کیلوکالری انرژی دارد و در صورت تقسیم کردناش بین 4 نفر، به هر نفر 400 کیلوکالری انرژی خواهد رسید. اما چون با برنج خورده میشود، انرژی دریافتیاش حداقل به 600 کیلوکالری خواهد رسید.