آش سبزی شیرازی
![http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/201551821394020a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/201551821394020a.jpg)
آ
مواد لازم آش سبزی شیراز 4 تا 6 نفر :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
گوشت سردست گوسفندی با استخوان |
500 گرم |
100 گرم / 320 کالری |
سبزی (تره، ترخون، شوید) |
400 گرم |
نامشخص |
نخود |
100 گرم |
100 گرم / 360 کالری |
عدس |
100 گرم |
100 گرم / 340 کالری |
لوبیا قرمز |
100 گرم |
100 گرم / 340 کالری |
برنج |
100 گرم |
100 گرم / 360 کالری |
پیاز |
1 عدد |
100 گرم / 5 کالری |
پیاز داغ |
3 قاشق غذاخوری |
100 گرم / 164 کالری |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه |
به میزان لازم |
100 گرم / 0 کالری |
ترخون خشک |
2 قاشق غذاخوری |
100 گرم / 295 کالری |
طرز تهیه آش سبزی شیراز :
*. حبوبات را از 12 ساعت قبل با مقداری آب سرد خیس کنید و آب ظرف را خالی کرده.
*. مجدداً به حبوبات آب اضافه کنید و با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
*. گوشت را به همراه پیاز قاچ شده، مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملاً پخته شود.
*. برنج و سبزی را نیز جداگانه بپزید و بعد از پخت کامل حبوبات پخته شده را به برنج اضافه کنید.
*. گوشت را از ظرف خارج نموده و استخوان های آن را جدا کرده و گوشت را بکوبید سپس به همراه آب گوشت به آش بیفزایید.
*. نیمی از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن، زردچوبه و فلفل سیاه تفت داده و به صورت داغ به آش در حال جوش اضافه کنید.
*. سبزی ترخون خیس خورده و شسته شده را نیز اضافه نموده و یک سوم از آش را در ظرفی جداگانه بکوبید و سپس به آش بیفزایید.
برگرفته از آکا